Menu
22 jun 2021

Vacature coördinator Gilze en Rijen

Ben jij die enthousiaste, verbindende coördinator met een warm hart in Gilze en Rijen?
Stichting Met je hart is op zoek naar één of twee nieuwe coördinator(en) voor team Gilze-Rijen. Kun jij verbinden, enthousiasmeren, stimuleren en organiseren met je hart? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Met je hart gaat over eenzame mensen en ontmoeten, over het gevoel van verbinding maken, over met elkaar iets opbouwen waar mensen gelukkig en blij van worden, maar ook over ondernemerschap en over een maatschappelijke beweging waarbij je geïnspireerd wordt om in actie te komen voor de ander.

Met je hart is een succesvolle en sterk groeiende stichting met een grote groep fantastische vrijwilligers. Samen zijn wij een sterke organisatie – actief in 38 gemeenten – die antwoord wil blijven geven aan verbindingen met eenzame ouderen in onze samenleving.

In gemeente Gilze en Rijen is Met je hart gestart in 2019. Met 8 vrijwilligers hebben we voor zo’n 20 deelnemers al veel mooie dingen gedaan! Helaas heeft Corona roet in het eten gegooid, maar wij hebben er vertrouwen in dat we op korte termijn weer waardevolle ontmoetingen kunnen gaan organiseren! Lijkt het je leuk om hier mee aan de slag te gaan? Per direct zijn wij op zoek naar één of twee coördinatoren voor Met je hart in Gilze en Rijen. Het is een vrijwillige functie.

Wat ga je doen?
Je bent het gezicht van stichting Met je hart in de gemeente Gilze-Rijen Je legt de verbinding tussen de vrijwilligers in de gemeente en de centrale organisatie van Met je hart. Je maakt deel uit van het energieke en ondernemende landelijke coördinatorenteam. Je neemt actief deel aan verschillende overleggen. Bij deze functie werk je vanuit huis.

Wat zijn je taken?
• Je zorgt voor de kwalitatieve én kwantitatieve bezetting van het team;
• Je begeleidt, stuurt en coacht de vrijwilligers van het kernteam;
• Je organiseert, plant en zit vergaderingen voor in het kernteam;
• Je zorgt voor het naleven van de gemaakte afspraken om de stichting goed uit te dragen;
• Samen met je kernteam zorg je voor het realiseren van de restaurantcampagne, andere campagnes, waardevolle ontmoetingen met de ouderen, werf je sponsoren en organiseer je spin-off activiteiten;
• Je signaleert zaken die spelen in het kernteam en bij andere vrijwilligers (personen, sfeer, ideeën, knelpunten etc.);
• Je woont trainingen, (landelijke) vergaderingen en inspiratiebijeenkomsten bij;
• Je onderhoudt contacten met kantoor, bestuur en collega coördinatoren

Wat voor type zoeken wij?
Je wilt je, eventueel samen met een collega-coördinator, vrijwillig inzetten, bent een sociale, maar ook creatieve regelaar, organisator en coördinator, die zowel zelfstandig als binnen een team kan werken. Je bent gestructureerd, een planner en een natuurlijk leider. Daarnaast ben je flexibel en communicatief vaardig.
Je bent representatief en beschikt over inlevingsvermogen en bent de spil in het kernteam.
Je kan mensen enthousiasmeren en je bent een bruggenbouwer. Je bent flexibel in tijd en inzet. Tot slot woon je in de gemeente Gilze en Rijen

Heb je interesse of vragen?
Neem dan contact op met Maud Bakx (maud.bakx@metjehart.nl)

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.