Menu
24 feb 2015

Tilburg: Ouderen vieren Seniorencarnaval bij de Flepsteppers

Ouderen vieren Seniorencarnaval bij de Flepsteppers

 

 

Op uitnodiging van carnavalsvereniging de Flepsteppers was EET met je hart vrijdag 13 februari te gast bij het Seniorencarnaval in de Schouwburg van Kruikenstad. Wat een feest! Zeker voor de ouderen die al jaren geen carnaval hadden gevierd. De  middag werd opgeluisterd door diverse optredens waardoor de stemming er al snel goed inzat.

 

Iedereen had het zichtbaar naar zijn zin, de handen gingen de lucht in en er werd volop meegezongen. Hier en daar werd voorzichtig een dansje gewaagd en de polonaise ingezet. 

 

Dit is waar het met carnaval om gaat! ‘Bombezjoere’, plezier maken en verbroedering! Enkele ouderen hebben adressen uitgewisseld om nog eens bij elkaar op de koffie te gaan. Zo ontstaan mooie nieuwe contacten, en dat is precies waar EET met je hart zich voor inzet!

 

Flepsteppers bedankt! Het team van EET met je hart kijkt met veel plezier terug op deze fantastische middag en verheugt zich alweer op de volgende activiteit met als thema Pasen! 

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.