Menu
14 dec 2014

Tilburg: Ouderen genieten van kerstdiner

Zondag 14 december stond het prachtige Falcon complex voor een dag in het teken van EET met je hart. 54 kwetsbare Tilburgse ouderen werden gastvrij ontvangen voor een sfeervol kerstdiner.

 

Eerstejaars studenten van IEMES (Fontys) creëerden een prachtig pop-up restaurant met bloemdecoraties van Fiori en een inrichting van diverse sponsoren. Het heerlijke diner werd mogelijk gemaakt door o.a. ouders van studenten, Slagerij Hest, Jumbo, Induci en Kookstudio Bollero. Optredens van Piet van Beurden en singer-songwriter Jurre zorgden voor de muzikale omlijsting.

 

Er werd gezellig gepraat, gezongen, gelachen en een traantje gelaten van ontroering. Meneer Bakx en mevrouw van Berkel waagden samen zelfs een dansje. Mede dankzij alle studenten en vrijwilligers hebben de ouderen genoten van een hele mooie dag in kerstsfeer!

EET met je hart bedankt onderstaande mensen en bedrijven voor hun bijdragen, zonder jullie was het niet gelukt, dankjewel!

De studenten van IEMES, I-bouw, ESG, Boerderij Denissen, Albert Schuermans, Miko, Alex en Rina, Jumbo, slagerij van Hest, Undici, Hans Prevoo van Kookstudio Bollore, Wim Pijnenburg, Jurre en Piet van Beurden. Vrijwilligers Katry, Jolanda, Siska, Lieke, Marion, Alda, Wilma, Diet, Ton, Carla. Chauffeurs Heidi, Marieke, Walter, Tine, Rene (MAX bus) en Trees. Daarnaast een bijzondere dank aan Wim, als rots in de branding, fotograaf Frans Versteden en natuurlijk Martin en Sven voor de prachtige locatie bij Fiori.

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.