Menu
21 mei 2024

Terugblik op het 10 jarig bestaan van Stichting Met je hart in Oisterwijk.

Terugblik op het 10 jarig bestaan van stichting Met je hart in Oisterwijk.

Het is alweer een maandje geleden dat we met zo’n 80 gasten van Met je hart uit Oisterwijk, Moergestel, Haaren en Heukelom bij elkaar waren bij het Draaiboompje in Moergestel.

Het heugelijke feit deed zich voor dat we in de gemeente Oisterwijk al 10 jaar vele alleenwonende ouderen uitnodigen voor een gezellige ontmoeting in een van de horeca gelegenheden in onze gemeente. Een heerlijke, gezellige middag met muziek van Triple X beginnend met koffie/ thee met gebak, gevolgd door een glaasje om samen te proosten.

Onze ambassadeur, burgemeester Hans Janssen gaf daarvoor het startsein waarna er uit volle borst gezongen werd. Na een middag met bijkletsen en vele contacten werd iedereen weer door onze vrijwilligers huiswaarts gebracht. Zeker niet met lege handen. Er was voor iedereen een goodybag met een mooi cadeau van Rituals en van Cerisette chocolaterie.

Weer een mooie herinnering rijker! 

 

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.