Menu
29 jan 2020

Vacature: Team Amsterdam zoekt coördinator

Ben jij onze Met je hart kartrekker in Amsterdam?

Met je hart gaat over kwetsbare ouderen en ontmoeten, over gevoel en verbinding maken,  over met elkaar iets opbouwen waar mensen gelukkig en blij van worden, maar ook over ondernemerschap en over een maatschappelijke beweging waarbij je geïnspireerd wordt om in actie te komen voor de ander.

Stichting Met je hart Amsterdam is wegens groei op zoek naar een coördinator.  Kun jij verbinden en organiseren met je hart? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je wilt je vrijwillig inzetten, bent een sociale, maar ook creatieve regelaar, organisator en coördinator, die zowel zelfstandig als binnen een team kan werken. Je bent gestructureerd, een planner en communicatief vaardig. Je hebt een hands-on mentaliteit, een luisterend oor en inlevingsvermogen. Je bent flexibel in tijd en inzet, waarbij wij uitgaan van circa 8 uur per week. Tot slot woon  je in de Amsterdam. Lees het hele profiel hier.

Zijn wij op zoek naar jou? Mail dan naar Femke of Sabine via info@metjehart.nl.

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.