Menu
26 okt 2021

Samen voor de buurt in Amersfoort

Financieel adviesbureau Connie Maasse van de Regiobank is een crowdfunding gestart voor Met je hart Amersfoort. Het doel is 1.500 euro op te halen waarmee een nieuwe buurtgerichte stamtafel opgezet kan worden. Hiermee kunnen 8 kwetsbare ouderen een jaar lang één keer per maand aanschuiven aan hun stamtafel en elkaar beter leren kennen. Om dit te realiseren zijn we ook op zoek naar twee vrijwilligers om deze ontmoetingen voor de groep ouderen te organiseren.

De adviseurs van Regiobank zijn al jaren een vertrouwd gezicht in de buurt. Zij weten hoe belangrijk een leefbare buurt is; een buurt waarin iedereen zich thuis voelt. Gun jij een kwetsbare oudere ook een fijne avond? Laat je hart spreken en doneer! Elke euro telt.

Doneren kan hier tot 1 december 2021

Lisette Maasse (financieel adviesbureau Connie Maasse) van Regiobank:

“Wij vinden het belangrijk om niet alleen bezig te zijn met bankzaken. Wij vervullen graag een maatschappelijke rol in de buurt. Het leuke is persoonlijke contact met klanten. Stichting Met je hart Amersfoort zet zich in voor mensen die behoefte hebben aan contact. Het zou prachtig zijn om een groep ouderen iets te kunnen geven om naar uit te kijken en te zorgen voor het verbinden van mensen! Een donatie is zo gedaan en maakt een wereld van verschil!”

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.