Menu
26 jun 2014

Ouderen uit Boxtel en Schijndel komen samen met ‘EET met je hart’ in Boxtel!

Op dinsdag 24 juni jl. organiseerde ‘EET met je hart’ in samenwerking met John Brusselers van De Langspier een mooie activiteit voor ruim 60 Boxtelse en Schijndelse ouderen die minder goed van huis kunnen. De ouderen werden thuis opgehaald door lokale vrijwilligers en taxi’s, en vervolgens bij De Langspier getrakteerd op een heerlijke barbecue. De Boxtelse bands Breiwerk en de Flodderbône zorgden voor een gezellige muzikale omlijsting.

 

Het was een hele mooie, gezellige middag, waarbij de ouderen genoten van het lekkere eten en de muziek maar vooral ook van het samenzijn. Zittend in de zon, of onder de parasol was het heerlijk toeven aan de Langspier. Rond 19.00 uur werden de ouderen zeer voldaan en tevreden, velen met een glimlach op het gezicht,  weer naar huis gebracht. De komende periode worden door ‘EET met je hart’ nog meer mooie ontmoetingen voor Boxtelse en Schijndelse ouderen mogelijk gemaakt.

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.