Menu
25 jun 2020

Met je hart mondkapjes

Na een aantal maanden geen fysieke ontmoetingen voor onze ouderen (maar wel alternatieven op afstand) zijn wij voorzichtig weer aan het opstarten. Wij ontmoeten elkaar vooral buiten, in kleine groepjes. Onze primaire zorg is ieder risico te vermijden en onze ouderen te beschermen. Mondkapjes zijn in veel gevallen noodzakelijk, vooral bij hun vervoer.

We zijn dan ook heel blij met de samenwerking met Mon kapje. Zij ontwikkelen comfortabele mondkapjes die aan alle voorwaarden van niet medische mondkapjes voldoen en herbruikbaar zijn. Kijk eens in de webshop.

Mon kapje doneert van ieder verkocht mondkapje 1 euro aan Stichting Met je hart. Mon Kapje heeft ook Met je hart mondkapjes in hun assortiment. Bij aanschaf hiervan laat u zien dat u ons werk waardeert, én ondersteunt u Met je hart financieel met maar liefst 5 euro. Koop je twee Met je hart mondkapjes dan gaat er € 5,50 naar Met je hart. Hoe mooi is dat! Hiervan kunnen wij weer waardevolle ontmoetingen organiseren voor eenzame ouderen.

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.