Menu
11 okt 2019

Eén tegen Eenzaamheid – Hoog Catharijne

Reis je via Utrecht Hoog Catharijne, laat je dan inspireren door de fotozuilen die er staan. Met je hart founder en fotograaf Babs van Geel en dichter Just van den Bosch hebben Met je hart ouderen in beeld gebracht (foto en gedicht!) om passanten een beeld te geven over de gevoelens van eenzaamheid waar veel ouderen mee kampen.

Met je hart is partner binnen het door het ministerie van VWS geïnitieerde programma Eén tegen Eenzaamheid. ”Samen kunnen wij, met een klein gebaar, écht impact maken op de levens van onze ouderen die met eenzaamheid kampen”, vertelt Babs van Geel. Momenteel zijn er in Nederland maar liefst 700.000 ouderen die kampen met het gevoel van eenzaamheid. Laten we samen het verschil maken!”

Woensdag 16 oktober werd er tijdens de uitzending van Omroep Max aandacht besteed aan de fotoserie en er wordt een nog niet getoonde foto met gedicht aangeboden aan Johan, een van onze lieve ouderen uit Utrecht.

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.