Menu
27 jun 2024

Duckrace Maastricht

We zijn enorm trots dat Stichting Met Je Hart Maastricht een van de twee grote goede doelen is voor de 9de editie van Duckrace Maastricht, die plaatsvindt op 30 juni 2024!
Als Stichting Met Je Hart Maastricht zetten we ons al geruime tijd in om eenzaamheid onder ouderen in onze prachtige stad aan te pakken.
Onze missie is om deze waardevolle ouderen te verbinden, te ondersteunen en te koesteren door middel van sociale activiteiten en hartverwarmende initiatieven. En nu hebben we de kans om ons werk voort te zetten en zelfs te versterken dankzij de geweldige steun van Duckrace Maastricht.
Duckrace Maastricht is niet alleen een fantastisch evenement vol plezier, maar het biedt ook een ongelooflijke gelegenheid om ons goede doel te ondersteunen en fondsen te werven voor onze programma’s en activiteiten.
Door badeendjes te adopteren kunt u rechtstreeks bijdragen aan het welzijn van ouderen in Maastricht en hun levens een beetje gezelliger maken.
We willen onze oprechte dankbaarheid uitspreken aan Duckrace Maastricht en aan iedereen die betrokken is bij het organiseren en ondersteunen van dit geweldige evenement. Samen kunnen we echt een verschil maken en meer vreugde en verbinding brengen in het leven van ouderen in Maastricht.
We hopen u van harte te zien op 30 juni 2024 voor een dag vol plezier, solidariteit en positieve impact. Samen kunnen we de wereld een beetje mooier maken, eendje per eendje!
U kunt nu al eendjes adopteren via

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.