Menu
17 jun 2015

Den Bosch-Vught: Veel prachtige activiteiten in één week!

In één week een paar prachtige activiteiten georganiseerd voor onze oudere gasten! Het begon bij restaurant Vrielink, waar 5 dames en onze vrijwilligster zeer gastvrij werden ontvangen en onder het genot van een heerlijke lunch vele bijzondere verhalen met elkaar gedeeld hebben.

De activiteiten bij de Muzerije leveren al zeer veel waardevolle ervaringen op,zelfs voor het bespelen van een viool draaien de muzikanten hun hand niet meer om en mevrouw Sluijter boetseert inmiddels de prachtigste kunstwerken!

Op 4 juni, een zonnige lentedag waren we met 7 ouderen te gast bij Helene Jaske van Le Pommier. Zij zorgde voor een geurige workshop bloemdecoratie, waar we allemaal een bloemstuk van grote witte rozen mochten maken, het resultaat was prachtig en als afsluiting werden we ook nog verwend met een heerlijke lunch onder de parasol in de tuin.

Vrijdag 5 juni mochten we op uitnodiging van restaurant Breton gezellig komen lunchen, ze hadden voor ons heerlijke gerechtjes klaargemaakt en ook de slinger voor 1 van onze jarige gasten ontbrak niet. Heel veel dank aan alle ondernemers in gastvrij ‘s-Hertogenbosch die al deze onvergetelijke belevenissen voor onze ouderen mogelijk maken!

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.