Menu
10 apr 2015

Den Bosch: Studenten KW1C organiseren Evenement ‘Zintuigen’

Studenten Marketing & Communicatie van het Koning Willem 1 College organiseerden een geweldig evenement voor 60 Bossche ouderen. Met behulp van medestudenten Zorg & Welzijn hadden Maud, Ilke, Bas en Bjarne een spelmiddag voorbereid met het thema ‘Zintuigen’.

Na ontvangst met koffie en cake startten de ouderen met het spel ‘Ruiken & Proeven’. Iedereen deed enthousiast mee! Terwijl ouderen onderling een gezellig praatje maakten werd een lunch geserveerd met soep en luxe broodjes.

Voor het tweede spel ‘Horen & Zien’ wandelden de studenten met de ouderen naar een andere locatie op het terrein. De muziekquiz met liedjes van vroeger was een schot in de roos! Er werd volop meegezongen en gedanst.

De prachtige middag werd afgesloten met een dankwoord door een van de gasten én een verrassing: Martijn Vervoordeldonk reikte namens Internetbureau Have A Nice Day een cheque uit van € 650,- aan EET met je hart. Wat een fantastisch initiatief en wat een ontzettend mooi bedrag!

Bedankt allemaal voor dit geslaagde evenement en tot volgend jaar!!

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.