Menu
02 sep 2014

Den Bosch: Rondvaart over de Binnendieze

We hebben even moeten wachten op een zonnige dag maar 3 september was het dan zover: een unieke rondvaart over de Binnendieze voor onze ouderen!
Op uitnodiging van de Kring Vrienden van ‘s- Hertogenbosch mocht EET met je hart Bossche en Vughtse ouderen meenemen om de Bossche binnenstad eens op een geheel andere wijze te bewonderen.

De ouderen werden opgehaald door de lieve chauffeurs van taxicentrale van Driel om eerst bij restaurant Van Puffelen samen te genieten van een overheerlijke huisgemaakte soep met belegde broodjes. Met volle maag en veel zin stapten we met z’n allen aan boord en werden door de enthousiaste en ervaren schippers/gidsen Kees en Toos meegenomen in de wereld onder deze fantastische binnenstad. De meeste ouderen waren jaren geleden al eens mee geweest op deze rondvaart maar voor enkelen was dit de allereerste keer. De ouderen genoten zichtbaar van de mooie verhalen verteld door Toos en Kees en van de mooie cultuur. Sommige konden de gidsen zelfs aanvullen met mooie herinneringen en anekdotes omdat ze in de binnenstad zijn opgegroeid. 
Wat een bijzonder mooie ervaring was het weer, wat hebben we allemaal genoten!

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.