Menu
11 okt 2014

Den Bosch: Meezingmatinee groot succes!

“Je moet het leven vieren!“, met deze woorden heette Burgemeester Rombouts meer dan 200 ouderen afgelopen zondag van harte welkom tijdens het Meezingmatinee dat EET met je hart in samenwerking met Stichting Vier het Leven organiseerde in Theater aan de Parade in Den Bosch.
Op hartverwarmende wijze wist Ilonka Ory samen met haar muzikanten onze kwetsbare medeburgers te raken met eigen ontroerende liedjes. Met haar ontwapenende persoonlijkheid wist ze hen zelfs over te halen tot het meezingen van aloude bekende Nederlandse nummers.

Na de voorstelling kregen onze gasten tijdens de gezellige borrel ook nog eens de kans om met Ilonka op de foto te gaan. Na afloop kreeg iedereen als aandenken aan deze bijzonder mooie middag een CD van Ilonka Ory cadeau.

Reactie van meneer Verbeek: “Ik schrok eerst even bij binnenkomst. Mijn eerste gedachte was: wat is dit voor een studentikoos clubje, maar vanaf het eerste moment was het meteen goed. Wij werden er echt door gepakt, in woorden en muziek. Overdonderend gewoon! Het is echt genieten, vooral het gevoel van echt ‘samen’!“

Klik op de foto hieronder voor een impressie.

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.