Menu
15 mei 2014

De aftrap in Tilburg!

De aftrap in Tilburg!

De aftrap in Tilburg afgelopen woensdag was een succesvolle. Vele horecaondernemers waren aanwezig om te luisteren naar het verhaal van Babs over EET met je hart . Ook waren er zo’n 20 ouderen uit Tilburg namens De Wever en de Schakelring met een aantal vrijwilligers aanwezig. Wij mochten zien hoe zij genoten en dat deden ze met volle teugen. Eén dame zei zelfs: “Eindelijk horen we er ook gewoon weer even bij..”.  En daar doen we het natuurlijk voor. Een mooie toespraak volgde Babs’ persoonlijke verhaal op, door de Burgemeester Peter Noordanus. Hij is heel blij met dit initiatief en vind dat Tilburg de stad is waar wij het sociale cement hebben liggen voor zo’n initiatief. Ook hij hoopt dat via EET met je hart ook hier in Tilburg de bewustwording en de initiatieven vanzelf verder ontplooien. De Rooi Pannen, Villa Pastorie, De Wever, Contour de Twern en de Ladiescircle waren aanwezig, omdat zij ons gaan ondersteunen in onze activiteiten die georganiseerd zullen gaan worden voor onze doelgroep.
Met hulp van Niek van de Broek en Kees Verlaan van restaurant Taste, hebben we de gasten mogen trakteren op een natje en droogje.Er werd een mooie toost uitgebracht met de bubbels van Walraven Sax en de presentatie werd gegeven met de apparatuur gesponsord door HGL Tilburg. 

Via deze weg willen wij iedereen bedanken voor de aanwezigheid en heel veel succes met de actie in Tilburg!

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.