Menu
06 aug 2014

Biking4Life beklom de Mont Ventoux voor EET met je hart!

Je inzetten voor de medemens, vriendschap en het neerzetten van een sportieve prestatie zijn de drijfveren voor Biking4Life. Unieke events die voor veel verbondenheid en saamhorigheid zorgen. Na twee keer deelgenomen te hebben aan Alpe d’Huzes, waarbij in de strijd tegen kanker de Alpe d’Huez beklommen werd kozen we dit jaar voor een ander goed doel, te weten steun aan de Stichting EET met je hart, die lokale initiatieven ondersteunt waardoor eenzame en kwetsbare ouderen uit hun sociaal isolement gehaald worden.

Eenzaamheid is een complex en groot maatschappelijk probleem, dat veel ouderen direct treft in hun welzijn. Het is een gevoel van leegte, verdriet en soms angst. Je voelt je minder verbonden met de wereld en met andere mensen om je heen. Gevoelens van eenzaamheid zijn vaak nog groter als je als oudere zelfstandig woont, moet rondkomen van je AOW en/of fysiek beperkt bent. 

De fietsers van Biking4Life prijzen zich gelukkig dat zij nog geen fysieke beperkingen kennen. Daarom hebben wij ons met volle overgave ingezet voor een goed doel dat ons allemaal raakt en waarmee we allemaal in de toekomst in meer of mindere mate mee van doen krijgen. Met trots kunnen we constateren dat we € 8.000,– voor EET met je hart bijeen hebben kunnen brengen. Een topprestatie van Barry Schelle, Bart Gielen, Jan Simons, Jeroen Weijers, Kevin Brusselaars, Koen Rath, Lesley Ver-kuijlen, Thieu van Tooren, Walter van Ruijven, Harrie Prinsen en Kim Albert, ondersteund door ste-ven Rath, die ook nog eens twee tot drie maal de Mont Ventoux op één dag beklommen hebben. Honderdvijfenzeventig kilometer en tweeënvijftighonderd hoogtemeters!

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.