Menu
08 dec 2014

Babs wint Vriendenloterij Passieprijs!

Babs wint Passieprijs!

Maandag 8 december werden de ‘Meer dan handen Vrijwilligersprijzen 2014’ uitgereikt. Babs van Geel, initiator en voorzitter van EET met je hart, won de Vriendenloterij Passieprijs in de categorie Landelijke Projecten. Staatssecretaris Martin van Rijn van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en Ronald Plasterk, Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties reikten de prijzen uit.

Juryrapport
“De jury, onder leiding van Annemarie Jorritsma, is van mening dat Babs van Geel een hartverwarmend voorbeeld is van de participatiesamenleving. Over een onderwerp dat haar raakte heeft ze zelf, hands-on, mensen en samenwerkingspartners gemobiliseerd. Gewonnen voor haar idee. Het concept van EET met je hart is op lucratieve wijze in elkaar gestoken, waardoor het regelmatig in de publiciteit komt. Babs kan mensen passioneren en is erg actief. Tijd voor haar om eens in het zonnetje te staan en de VriendenLoterij Passieprijs in ontvangst te nemen.” 

Babs reageerde: “Ik werd geraakt door de eenzaamheid van de ouderdom, heb EET met je hart bedacht en ben het gaan doen. Maar het zijn de vrijwilligers die het verschil maken!!

Namens Babs en het team van EET met je hart willen we iedereen die zich inzet voor EET met je hart enorm bedanken! Samen zetten we eenzaamheid van ouderen op de kaart én pakken we het aan, DANKJEWEL!

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.