Menu
23 nov 2020

1 december: Upbeatles benefiet pubquiz Met je hart

Om eenzaamheid bij zelfstandig wonende ouderen te verzachten organiseert Upbeatles op 1 december een benefiet pubquiz voor stichting Met je hart. Bekende Nederlanders stellen vragen, er worden mooie prijzen verloot en deelname is gratis. Deelnemers aan de quiz steunen stichting Met je hart vrijwillig met een donatie. Zodat zij voor nog meer ouderen eenzaamheid kunnen verzachten met waardevolle ontmoetingen.

Giving Tuesday

Giving Tuesday is een wereldwijde actiedag om goed te doen en wordt ieder jaar op de eerste dinsdag na Black Friday georganiseerd. “Met onze benefiet pubquiz steunen wij stichting Met je hart, omdat dit jaar eenzaamheid bij ouderen verder toegenomen is en we zien wat voor mooi werk Met je hart doet in Utrecht. Hoe mooi zou het zijn als Met je hart in meer gemeenten in Nederland ontmoetingen kan organiseren”, aldus Jochem Geerdink van Upbeatles.

Aimée Romme, directeur stichting Met je hart: “Wij zijn ontzettend blij met dit initiatief van Upbeatles. De donaties gaan wij gebruiken om in nog meer gemeenten voor nog meer ouderen eenzaamheid te verzachten. Door structurele ontmoetingen voor ouderen te organiseren doen zij nieuwe sociale contacten op en kunnen vriendschappen ontstaan. Door de toenemende eenzaamheid dit jaar is Met je hart harder nodig dan ooit. We zijn actief in 33 gemeenten en willen daar komend jaar minimaal 5 nieuwe gemeenten aan toevoegen.”

Mooie prijzen en bekende Nederlanders stellen vragen

Op 1 december kun je vanaf 20 uur je team aanmelden voor de quiz die om 20.30 uur start. Meedoen kan via www.upbeatles.nl/livequiz. Hier vind je de uitleg en linkjes die je nodig hebt. Meer informatie kun je ook vinden op de facebookpagina van Upbeatles. Er zijn extra veel mooie prijzen te winnen. Ook bekende Nederlanders zijn betrokken bij de quiz en stellen een vraag. Waaronder ambassadeurs van stichting Met je hart; Guus Meeuwis, Barry Atsma, Pieter van den Hoogenband, Henk Dissel en Hanna Verboom.

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.