Menu

Met je hart Boxtel

Stichting Met je hart Boxtel is in 2013 gestart als 2e gemeente in Nederland. We werken intensief samen met de Boxtelse horeca, Rotaryclub Boxtel-Oirschot-Haaren, JCI Dommelland en het Baanderheren College. Daarnaast hebben we een fijne samenwerking met Bibliotheek Boxtel, Contour de Twern, gemeente Boxtel en verschillende huisartsen in Boxtel. Ook zijn we afgelopen jaar verwend met prachtige donaties van de Angelaschool en Popkoor Jukebox en zijn er ontmoetingen geweest bij een aantal horecazaken, de Bon Salon op Stapelen en bij D’n Hop. Onlangs zijn we verder uitgebreid: naast onze “vaste” Boxtelse ouderen bereiken we inmiddels een grote groep ouderen uit Esch en Liempde.

"Ik ben 80 jaar en verbaasd en verrast door de geestdrift waarmee jongere mensen helpen om het leven weer leuk te maken. Dit is vaak erg ontroerend en maakt mensen zoals ik weer gelukkig."

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart Boxtel? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Boxtel. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.886 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers maken het verschil

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

517 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart Boxtel.
Klik op een foto om een mail te sturen.

Heb je een warm hart, woon je in Boxtel en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mail.

Lokale ambassadeurs

In het hele land wordt positief gereageerd door veel onbekende, maar vooral ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in.

Dit zijn de ambassadeurs van Met je hart Boxtel.

“Iedereen gun ik sociale contacten en fijne momenten. Een mooi gebaar, recht uit je hart, waardoor ouderen meer plezier in het leven mogen krijgen.”

Dorien Habraken

“Samen genoten van een gezellige maaltijd? Help mee dit voor anderen ook mogelijk te maken. Een kleine bijdrage (€ 1) maakt een groot verschil.”

Ronald van Meygaarden

Burgemeester Boxtel

“Stel je voor dat je straks zelf tachtig bent, hoe blij zou je zijn met de aandacht van mensen om je heen? Dit kleine gebaar doet zoveel goed!”

Yvon Jaspers

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Boxtel op social media:

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen bij Met je hart. Meld je dan aan voor de Met je hart nieuwsbrief.