Menu

Met je hart Tilburg

Stichting Met je hart Tilburg is sinds november 2014 actief. Een enthousiast team zet zich in voor de ouderen in Tilburg die zich eenzaam voelen, door structureel waardevolle ontmoetingen te organiseren.

“Wat zijn we dit jaar toch extra verwend met van alles en nog wat, worstenbroodjes, zeepjes, bloemen en nog veel meer. Alles bij elkaar heel veel werk denk ik zo maar, dus ik wil graag alle vrijwilligers ontzettend bedanken!”

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart Tilburg? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Tilburg. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.886 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers die verschil maken

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

517 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart Tilburg.
Klik op een foto om een mail te sturen.

Heb je een warm hart, woon je in Tilburg en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mail.

Lokale ambassadeurs

In het hele land wordt positief gereageerd door veel onbekende, maar vooral ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in.

Dit zijn de ambassadeurs van Met je hart Tilburg.

“Een goede maaltijd is zoveel meer dan eten.”

Guus Meeuwis

“Van een heel gewoon iets, iets HEEL bijzonders maken. Pak je kans!”

Kees Theeuwes

Zorg-ambassadeur.

“Zonder goed gezelschap mis je het belangrijkste ingrediënt van een mooi gerecht. Eten doe je samen.”

Leo Alkemade

“Eenzaam ben je als niemand je ziet, laten we wat meer naar elkaar omkijken”

Nol Havens

“Gezellig een hapje eten met uw familie of vrienden. Voor veel ouderen niet iets vanzelfsprekends. Helpt u ook mee eenzaamheid te bestrijden?”

Theo Weterings

Burgemeester Tilburg

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Tilburg op social media:

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen bij Met je hart. Meld je dan aan voor de Met je hart nieuwsbrief.