Menu
14 feb 2024

Een ongeloooflijke donatie!

Wij hebben op 14 februari geweldig nieuws ontvangen; dankzij de deelnemers van de Postcode Loterij ontvangen wij een bijdrage van 800.000 euro!

Dankzij de fantastische bijdrage van de Postcode Loterij kunnen we de komende 3 jaar het netwerk van enthousiaste ondernemende vrijwilligers verder uitbreiden en ondersteunen, zodat we in meer gemeenten de eenzaamheid kunnen doorbreken.

Aimée Romme, directeur stichting Met je hart:

“Niemand hoort eenzaam te zijn. Maar helaas is dit voor veel ouderen nog wel de realiteit. Dankzij de fantastische bijdrage van de Postcode Loterij kunnen we de komende 3 jaar het netwerk van enthousiaste ondernemende vrijwilligers verder uitbreiden en ondersteunen, zodat we in meer gemeenten de eenzaamheid kunnen doorbreken. Het allerbelangrijkste is dat we in nog meer gemeenten ontmoetingen kunnen organiseren voor ouderen. Zo kunnen we eenzaamheid onder ouderen met elkaar tegengaan.”

Jonne Arnoldussen, managing director van de Postcode Loterij:

“Stichting Met je hart is een inspirerend voorbeeld van een organisatie die directe positieve impact heeft op het leven van ouderen. Wij geloven sterk in de kracht van verbinding en de ontmoetingen die zij zo succesvol en deskundig inzetten om mensen plezier te geven. We zijn trots dat we de organisatie op weg kunnen helpen met deze bijdrage en daardoor meer mensen kunnen genieten van mooie momenten en er nieuwe vriendschappen ontstaan.”

Wij zijn door het dolle heen met deze donatie. Met dit bedrag kunnen de huidige teams meer ondersteuning bieden om uiteindelijk te groeien als stichting. Wij willen de Postcode Loterij en hun deelnemers bedanken voor de steun aan goede doelen zoals de onze. En natuurlijk grote dank aan onze vrijwilligers, supporters en donateurs – jullie maken het verschil in het leven van de ouderen.

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.