Menu

Met je hart Den Bosch/Vught

Vanaf de oprichting van Stichting Met je hart in 2013 zorgen gemeentes ‘s-Hertogenbosch en Vught ervoor dat mensen elkaar kunnen ontmoeten. Het goede werk van de stichting is heel bekend in beide gemeentes. We hebben dan ook veel ambassadeurs en voelen ons gesteund door de lokale horeca. Maar liefst 400 kwetsbare ouderen worden regelmatig uitgenodigd voor waardevolle ontmoetingen. Daar zorgt een groot team van enthousiaste, ondernemende en energieke vrijwilligers voor. We hopen nog veel mooie momenten te kunnen creëren voor onze ouderen.

"Hartelijke dank voor alle attenties, telefoontjes en aandacht! Heel uitzonderlijk zó trouw en attent. Jullie dragen je naam met eer."

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart Den Bosch/Vught? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Den Bosch. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.886 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers die verschil maken

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

517 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart Den Bosch/Vught.
Klik op een foto om een mail te sturen.

Heb je een warm hart, woon je in Den Bosch of Vught en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mail.

Lokale ambassadeurs

In het hele land wordt positief gereageerd door veel onbekende, maar vooral ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in.

Dit zijn de ambassadeurs van Met je hart Den Bosch/Vught.

“Door mijn werk word ik altijd omgeven door jonge mensen, maar in mijn hart denk ik vaak aan ouderen die niemand om zich heen hebben.”

Addy van den Krommenacker

“In onze bourgondische hoofdstad zou niemand alleen en in stilte moeten eten. Met een bescheiden bijdrage helpt u dat te voorkomen en onze eenzame ouderen uit hun sociale isolement te halen!”

Jack Mikkers

Burgemeester ‘s-Hertogenbosch

“Onze Bossche bollen staan voor gezellig samen zijn Dat is ook wat ik onze ouderen gun. Daarom steun ik de stichting met je hart.”

Jan de Groot

“Kampioen word je met je hart. Laat onze ouderen ook eens scoren!”

Marc Lammers

“Geloof me, oud zijn is prettig vooral als er fijne mensen zijn die iets voor je kunnen betekenen. Met je hart is een stichting die zich daarvoor inzet.”

Toos van der Valk

“Met je hart. Dat is delen wat ons met elkaar verbindt.”

Roderick van de Mortel

Burgemeester Vught

Lokale partners

Onderstaande bedrijven steunen ons lokaal met een structurele financiële bijdragen. Wil je met jouw bedrijf ook het verschil maken, neem dan contact met ons op.

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Den Bosch/Vught op social media:

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen bij Met je hart. Meld je dan aan voor de Met je hart nieuwsbrief.