Menu

Samen eten verbindt

1 november start onze jaarlijkse EET met je hart campagne. Tot en met zondag 12 december eet jij met je hart bij onze restaurants en foodondernemers. Geniet van elkaars gezelschap en lekker eten en steun Met je hart met een vrijwillige donatie. Met de opgehaalde euro’s organiseren we lokale ontmoetingen voor kwetsbare ouderen.

Met je hart Zundert

Met je hart Zundert is opgericht in februari 2020. Een team vrijwilligers laat ouderen in Zundert, Rijsbergen, Wernhout, Klein-Zundert en Achtmaal, die zich eenzaam voelen weer genieten van gezelschap en vriendschappen.

"Wat leuk en lief voor mijn moeder, zo fijn dat er zo goed aan de ouderen wordt gedacht!"

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart Zundert? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Zundert. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.442 ouderen in verbinding

1.212 vrijwilligers die verschil maken

15.000 waardevolle momenten van aandacht per jaar

38 Met je hart gemeenten

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart Zundert.
Klik op een foto om een mail te sturen.

Heb je een warm hart, woon je in Zundert en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mail.

Lokale ambassadeurs

In het hele land wordt positief gereageerd door veel onbekende, maar vooral ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in.

Dit zijn de ambassadeurs van Met je hart Zundert.

“Een praatje. Aandacht voor elkaar. Even er samen op uit. Voelen dat we gezien worden. Dat verdienen we allemaal.”

Joyce Vermue

Burgemeester Zundert

“Ik vind het belangrijk ouderen, maar ook jongeren, eenzame mensen uit hun isolement te halen en bij elkaar te brengen om samen te genieten van mooie momenten en nieuwe vriendschappen.”

Jos Jochems

“Eenzaamheid is niet persé hetzelfde als de afwezigheid van iemand in je leven. Soms is eenzaamheid zelfs als een oude, goede vriend. Als eenzaamheid isolement wordt, dan moeten we voor elkaar gaan zorgen.”

Wim Dictus

“Onze samenleving is pas compleet als we allemaal mee kunnen doen. Wat een kleine moeite is voor de een, is een welkome steun voor de ander.”

David Bömer

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Zundert op social media:

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen bij Met je hart. Meld je dan aan voor de Met je hart nieuwsbrief.

Deze website maakt gebruik van cookies. Privacy verklaring
Accepteren