Menu

Met je hart Son en Breugel

Eind 2019 is een enthousiaste groep vrijwilligers opgestaan in Son en Breugel. Met vier kernteamleden, 10 ouderen en lokale ondernemers zijn we klaar om de eerste ontmoetingen te organiseren.

“Er wordt eindelijk weer een keertje echt naar mij geluisterd.”

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart Son en Breugel? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Son en Breugel. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.886 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers die verschil maken

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

517 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart Son en Breugel.
Voor contact stuur je een mail naar sonenbreugel@metjehart.nl of naar een van de vrijwilligers.

Heb je een warm hart, woon je in Son en Breugel en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mail.

Lokale ambassadeurs

In het hele land wordt positief gereageerd door veel onbekende, maar vooral ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in.

Dit zijn de ambassadeurs van Met je hart Son en Breugel.

“Samen tegen eenzaamheid. Kleine moeite voor een blije lach”

Hans Gaillard

Oud-burgemeester Son en Breugel

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Son en Breugel op social media:

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen bij Met je hart. Meld je dan aan voor de Met je hart nieuwsbrief.