Menu

Samen eten verbindt

1 november start onze jaarlijkse EET met je hart campagne. Tot en met zondag 12 december eet jij met je hart bij onze restaurants en foodondernemers. Geniet van elkaars gezelschap en lekker eten en steun Met je hart met een vrijwillige donatie. Met de opgehaalde euro’s organiseren we lokale ontmoetingen voor kwetsbare ouderen.

Met je hart Son en Breugel

Eind 2019 is een enthousiaste groep vrijwilligers opgestaan in Son en Breugel. Met vier kernteamleden, 10 ouderen en lokale ondernemers zijn we klaar om de eerste ontmoetingen te organiseren.

“Er wordt eindelijk weer een keertje echt naar mij geluisterd.”

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart Son en Breugel? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Son en Breugel. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.442 ouderen in verbinding

1.212 vrijwilligers die verschil maken

15.000 waardevolle momenten van aandacht per jaar

38 Met je hart gemeenten

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart Son en Breugel.
Klik op een foto om een mail te sturen.

Heb je een warm hart, woon je in Son en Breugel en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mail.

Lokale ambassadeurs

In het hele land wordt positief gereageerd door veel onbekende, maar vooral ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in.

Dit zijn de ambassadeurs van Met je hart Son en Breugel.

“Samen eten is proeven van het leven!”

Brace

“Samen tegen eenzaamheid. Kleine moeite voor een blije lach”

Hans Gaillard

Burgemeester Son en Breugel

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Son en Breugel op social media:

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen bij Met je hart. Meld je dan aan voor de Met je hart nieuwsbrief.

Deze website maakt gebruik van cookies. Privacy verklaring
Accepteren