Menu

Met je hart Oss

Een team van enthousiaste betrokken vrijwilligers uit Oss vermindert het gevoel van eenzaamheid onder Osse zelfstandig wonende ouderen, zodat zij het gevoel krijgen dat zij er toe doen. Net als de andere Met je Hart-teams wil Met je hart Oss haar ouderen laten genieten van mooie momenten en nieuwe vriendschappen.

“Wat verwennen jullie ons toch”

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart Oss? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Oss. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.886 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers die verschil maken

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

517 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart Oss.
Klik op een foto om een mail te sturen.

Heb je een warm hart, woon je in Oss en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mail.

Lokale ambassadeurs

In het hele land wordt positief gereageerd door veel onbekende, maar vooral ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in.

Dit zijn de ambassadeurs van Met je hart Oss.

“Na een gezellig etentje mag je best even stilstaan bij mensen die nauwelijks gezelschap hebben. ‘Met je hart’ pakt de eenzaamheid onder Osse ouderen aan. Een prachtige actie, die ik van harte ondersteun.”

Wobine Buijs – Glaudemans

Burgemeester Oss

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Oss op social media:

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen bij Met je hart. Meld je dan aan voor de Met je hart nieuwsbrief.