Menu

Met je hart Oisterwijk

Met je hart Oisterwijk is gestart in april 2014 met een succesvolle campagne in 25 restaurants. Inmiddels is Met je hart goed bekend in Oisterwijk en is ons initiatief niet meer weg te denken in deze mooie gemeente midden in Brabant. Structurele ontmoetingen in de horeca vinden op regelmatige basis plaats, maar ook de samenwerking met o.a. IVN Oisterwijk zorgt voor mooie momentjes voor onze ouderen.

"Ik kijk iedere keer weer uit naar de dag dat ik weer mee mag!"

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart Oisterwijk? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Oisterwijk. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.886 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers die verschil maken

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

517 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart Oisterwijk.
Klik op een foto om een mail te sturen.

Heb je een warm hart, woon je in Oisterwijk en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mail.

Lokale ambassadeurs

In het hele land wordt positief gereageerd door veel onbekende, maar vooral ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in.

Dit zijn de ambassadeurs van Met je hart Oisterwijk.

“EET met je hart is even simpel als doeltreffend. Je zou willen dat je het zelf bedacht had. Prachtig initiatief.”

Hans Janssen

Burgemeester Oisterwijk

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Oisterwijk op social media:

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen bij Met je hart. Meld je dan aan voor de Met je hart nieuwsbrief.