Menu

Met je hart Breda

Met je hart is sinds 2015 actief in Breda. Met een sterk kernteam, rond de 60 vrijwilligers en 50 deelnemende EET met je hart restaurants in Breda, Ulvenhout, Bavel en Prinsenbeek staat er ondertussen een solide organisatie met een groot lokaal netwerk. Ouderen gewoonweg weer mee laten doen door aan te kunnen schuiven aan onze stamtafels in de lokale horeca; dat is onze passie!

”Iedere dag was voor mij hetzelfde, tot het moment dat Met je hart mij vond”

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart Breda? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Breda. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.886 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers die verschil maken

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

517 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart Breda.
Klik op een foto om een mail te sturen.

Heb je een warm hart, woon je in Breda en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mail.

Lokale ambassadeurs

In het hele land wordt positief gereageerd door veel onbekende, maar vooral ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in.

Dit zijn de ambassadeurs van Met je hart Breda

“Samen eten is voor veel ouderen niet vanzelfsprekend, maar zo belangrijk. Laat onze ouderen weer aanschuiven! Breda brengt het samen.”

Paul Depla

Burgemeester Breda

“Ik krijg geen hap door mijn keel als ik hoor hoeveel ouderen elke dag weer in eenzaamheid leven. Samen eten, openstaan voor elkaar, maakt ieders wereld zoveel groter en mooier. Doe dat!”

Peter van der Vorst

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Breda op social media:

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen bij Met je hart. Meld je dan aan voor de Met je hart nieuwsbrief.