Menu

Met je hart Bommelerwaard

Sinds 2020 zet een enthousiaste groep dames zich met veel plezier in voor eenzame ouderen in de Bommelerwaard. De kern, Zaltbommel, en de omliggende dorpen.

"Een momentje van aandacht maakt in deze eenzame tijd zo’n groot verschil!"

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart Bommelerwaard? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Bommelerwaard. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.886 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers die verschil maken

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

517 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart Bommelerwaard.
Klik op een foto om een mail te sturen.

Heb je een warm hart, woon je in Bommelerwaard en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mail.

Lokale ambassadeurs

In het hele land wordt positief gereageerd door veel onbekende, maar vooral ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in.

Dit zijn de ambassadeurs van Met je hart Bommelerwaard.

“Ik voel me ontzettend vereerd dat ik, met vrouwen uit de Bommelerwaard, me in mag zetten voor Met je hart. We ontmoeten zulke mooie ouderen en krijgen zoveel van hen terug! Dat is het mooiste van iets met je hart doen, het is altijd wederkerig.”

Hanna Verboom

“Verbinding, elkaar ontmoeten, je gehoord en gezien voelen. Daar gaat het om in het leven! Geniet van deze maaltijd, hoor en zie elkaar.”

Pieter van Maaren

Burgemeester Zaltbommel

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Bommelerwaard op social media:

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen bij Met je hart. Meld je dan aan voor de Met je hart nieuwsbrief.