Menu

Met je hart Zeist

In November 2018 is stichting Met je hart in Zeist van start gegaan. Wij zijn begonnen met drie ouderen. Inmiddels hebben wij maandelijks 65 ouderen die wij meenemen voor een ontmoeting. Zeist beschikt over een ontzettend enthousiast vrijwilligers team en heeft de ambitie om te groeien om nog meer ouderen uit hun isolement te halen!

"Stichting Met je hart en hun vrijwilligers halen eenzame ouderen uit hun sleur en brengt ze samen. Tijdens de corona worden wij steeds weer verrast met lekkere maaltijden en leuke presentjes!"

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart Zeist? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Zeist. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.886 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers die verschil maken

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

517 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart Zeist.
Klik op een foto om een mail te sturen.

Heb je een warm hart, woon je in Zeist en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mail.

Lokale ambassadeurs

In het hele land wordt positief gereageerd door veel onbekende, maar vooral ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in.

Dit zijn de ambassadeurs van Met je hart Zeist.

“De fonkeling die ik in de ogen van mijn oma zie als ik bij haar langs ga, gun ik alle opa’s en oma’s van harte. Met je hart realiseert dit op een eenvoudige en uiterst doeltreffende manier.”

Henk Dissel

“Het is voor een mens zo van wezenlijk belang erbij te horen. Mee te tellen. Mee te doen. Een kleine uitnodiging voor een ander kan dan een immens groot effect hebben. En zo een klein beetje van dat eenzame gevoel wegnemen.”

Koos Janssen

Burgemeester Zeist

“Ik probeer het leven te nemen zoals het komt.”

Martijn Fisher

Lokale partners

Met je hart organiseert structurele ontmoetingen voor kwetsbare ouderen in de lokale horeca. Lokale horeca- en foodondernemers steunen onze jaarlijkse EET met je hart campagne vanaf 1 november tot half december. Bekijk hier al onze EET met je hart partners.

Wil je met jouw bedrijf ook het verschil maken in Zeist, neem dan contact met ons op.

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Zeist op social media:

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen bij Met je hart. Meld je dan aan voor de Met je hart nieuwsbrief.