Menu

Met je hart Woerden

Sinds eind 2021 is Met je hart actief in Woerden. De 40ste Met je hart gemeenten. Lilian en Jaimy kwamen via hun werkgever Mediq in contact met stichting Met je hart en wisten snel meer enthousiaste Woerdenaren en Mediq-ers aan Met je hart te binden. In het voorjaar van 2022 zijn de eerste succesvolle en gezellige stamtafels georganiseerd.

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart Woerden? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Woerden. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.653 ouderen in verbinding

1.076 vrijwilligers die verschil maken

4.804 waardevolle ontmoetingen per jaar

47.114 momenten van aandacht per jaar

40 Met je hart gemeenten

508 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart woerden
Klik op een foto om een mail te sturen.

Heb je een warm hart, woon je in Woerden en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mail.

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Woerden op social media: