Menu

Met je hart Woerden

In november 2021 zijn Lilian, Vicky en Jaimy via hun werkgever Mediq, die partner is van de stichting, Met je hart gestart in de gemeente Woerden. Daarmee zijn zij de 40e Met je hart gemeente. Zij hebben flink wat Woerdenaren aan zich weten te binden. Met een enthousiaste groep vrijwilligers organiseren zij sinds maart 2022 maandelijks gezellige ontmoetingen voor 4 stamtafels. Daarnaast is het kernteam uitgebreid met 2 nieuwe leden: Saar en Stefan.

Wij kijken er enorm naar uit om met z’n allen het verschil te maken in Woerden tussen aandacht krijgen en vergeten worden.

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart Woerden? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Woerden. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.886 ouderen in verbinding

1.1956 vrijwilligers die verschil maken

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

517 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart woerden.

Heb je een warm hart, woon je in Woerden en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mail.

Lokale ambassadeurs

In het hele land wordt positief gereageerd door veel onbekende, maar vooral ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in.

Dit zijn de ambassadeurs van Met je hart Woerden.

“Ik maak mij hard voor nog meer samenhang en ontmoeting in Woerden. Saamhorigheid is het fundament van onze samenleving. Als je in het gewone leven naar elkaar omkijkt, dan doe je dat ook in moeilijke tijden.”

Victor Molkenboer

Burgemeester Woerden

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Woerden op social media: