Menu

Met je hart Wijk bij Duurstede

In april 2022 is Met je hart gestart in Wijk bij Duurstede. De eerste ontmoetingen waren geslaagd en gezellig. Met je hart Wijk bij Duurstede is opzoek naar meer vrijwilligers om samen voor nog meer eenzame ouderen in Wijk bij Duurstede waardevolle ontmoetingen te organiseren. Woon in Wijk bij Duurstede en wil je meehelpen? Laat het ons weten. We komen graag met je in contact.

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart in Wijk bij Duurstede? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Wijk bij Duurstede. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.886 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers die verschil maken

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

517 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart Wijk bij Duurstede.
Klik op een foto om een mail te sturen.

Heb je een warm hart, woon je in Wijk bij Duurstede en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mail.

Lokale ambassadeurs

In het hele land wordt positief gereageerd door veel onbekende, maar vooral ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in.

Dit zijn de ambassadeurs van Met je hart Wijk bij Duurstede.

“Verbinding met andere mensen is van levensbelang. Het maakt alles mooier en gemakkelijker. Samen eten is hier een simpel en prachtig voorbeeld van. Daarom steun ik stichting Met je hart van harte!”

Iris Meerts

Burgemeester Wijk bij Duurstede

“Laat de zon in je hart, is het lied wat ik heel vaak zing. De zon die ik graag wil laten schijnen voor de mensen die eenzaam zijn en een stukje aandacht nodig hebben. Ze mooie momenten laten beleven met elkaar en voor elkaar.”

Theo de Kruif

Lokale partners

Onderstaande organisaties steunen ons lokaal met een structurele financiële bijdragen. Wil je met jouw organisatie ook het verschil maken, neem dan contact met Rianne Munnichs.

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Wijk bij Duurstede op social media: