Menu

Met je hart Wijk bij Duurstede

Samen is zoveel leuker dan alleen. Maar voor veel ouderen is samenzijn niet vanzelfsprekend. Met die reden is Stichting Met je hart Wijk bij Duurstede gestart, in april 2022.

Stichting Met je hart organiseert maandelijks etentjes voor ouderen bij de plaatselijke horeca, zodat ze mét elkaar kunnen genieten van mooie momenten en er nieuwe vriendschappen kunnen ontstaan. Elke maand vinden er weer waardevolle ontmoetingen plaats waarbij mooie gesprekken worden gevoerd en er altijd ruimte is voor een lach en een traan.

In april 2022 startte de eerste tafel en wegens succes is dit inmiddels uitgegroeid tot 7 tafels. 7 tafels met elk zes ouderen die iedere maand weer uitkijken naar de etentjes. De deur uitgaan, je netjes aankleden voor een heerlijk etentje, dat gun je toch iedereen?

Dit wordt georganiseerd door een groep gemotiveerde vrijwilligers. Mensen met een groot hart, die zich hier maandelijks met liefde voor inzetten.

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart in Wijk bij Duurstede? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengst van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Wijk bij Duurstede. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.886 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers die verschil maken

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

517 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart Wijk bij Duurstede.
Klik op een foto om een mail te sturen.

Lokale ambassadeurs

In het hele land wordt positief gereageerd door veel onbekende, maar vooral ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in.

Dit zijn de ambassadeurs van Met je hart Wijk bij Duurstede.

“Verbinding met andere mensen is van levensbelang. Het maakt alles mooier en gemakkelijker. Samen eten is hier een simpel en prachtig voorbeeld van. Daarom steun ik stichting Met je hart van harte!”

Iris Meerts

Burgemeester Wijk bij Duurstede

“Laat de zon in je hart, is het lied wat ik heel vaak zing. De zon die ik graag wil laten schijnen voor de mensen die eenzaam zijn en een stukje aandacht nodig hebben. Ze mooie momenten laten beleven met elkaar en voor elkaar.”

Theo de Kruif

Lokale partners

Onderstaande organisaties steunen ons lokaal met een structurele financiële bijdrage. Wil je met jouw organisatie ook het verschil maken, neem dan contact met Heidi van Ommen.

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Wijk bij Duurstede op social media: