Menu

Met je hart Veghel

In 2016 zijn wij Met je hart Veghel begonnen. Als klein, maar betrokken kernteam zetten we ons samen met onze fantastische vrijwilligers in voor de eenzame en kwetsbare ouderen uit onze gemeente. Door ze op diverse momenten door het jaar heen met attenties en uitjes te verrassen. Die lach op hun gezicht na afloop is onbetaalbaar, daar doen we het voor!

"Ik ben echt verwend, het is zo fijn dat we niet vergeten worden!"

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart Veghel? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Veghel. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.886 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers die verschil maken

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

517 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart Veghel.
Klik op een foto om een mail te sturen.

Heb je een warm hart, woon je in Veghel en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mail.

Lokale ambassadeurs

In het hele land wordt positief gereageerd door veel onbekende, maar vooral ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in.

Dit zijn de ambassadeurs van Met je hart Veghel.

“Dichtbij en met je hart valt er zoveel te doen en te genieten voor jezelf én de ander, als je het wilt zien.”

Hella van der Wijst

“Met je hart: een hartverwarmend initiatief. Samen eten haalt mensen uit hun isolement en leidt vaak tot mooie contacten. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.”

Kees van Rooij

Burgemeester Meierijstad

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Veghel op social media:

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen bij Met je hart. Meld je dan aan voor de Met je hart nieuwsbrief.