Menu

Met je hart Utrecht

Stichting Met je hart Utrecht, daar waar het allemaal begonnen is in 2013 toen Babs van Geel -founder van stichting Met je hart- één stamtafel organiseerde. Inmiddels zijn er maandelijks 21 stamtafels waarbij een vast groepje ouderen met dezelfde betrokken vrijwilligers in telkens hetzelfde restaurant aanschuift. Daarnaast zijn in Utrecht veel bedrijven en partijen trouw betrokken bij de Stichting Met je hart. Zo zijn ouderen met elkaar en de maatschappij verbonden en worden gevoelens van eenzaamheid verzacht.

"Met je hart, heb je weinig smart"

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart Utrecht? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Utrecht. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.886 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers die verschil maken

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

517 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart Utrecht.
Klik op een foto om een mail te sturen.

Heb je een warm hart, woon je in Utrecht en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mail.

Lokale ambassadeurs

In het hele land wordt positief gereageerd door veel onbekende, maar vooral ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in.

Dit zijn de ambassadeurs van Met je hart Utrecht.

“EET met je hart Utrecht: de rood-witte loper naar nieuwe en onvergetelijke ontmoetingen.”

Sharon Dijksma

Burgemeester Utrecht

“EET met je hart; zo simpel kan het zijn. Zo’n mooie manier om met plezier en smaak een ander te steunen. Prachtig initiatief dat zo simpel is dat het briljant wordt.”

Barry Atsma

“EET met je hart laat zien hoe je met een klein beetje moeite een heel groot verschil kunt maken! Ik vind het een prachtig initiatief en ondersteun het van harte.”

Claudia de Breij

Lokale partners

Onderstaande organisaties steunen ons lokaal met een structurele financiële bijdragen. Wil je met jouw organisatie ook het verschil maken, neem dan contact met Vera Verberne.

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Utrecht op social media:

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen bij Met je hart. Meld je dan aan voor de Met je hart nieuwsbrief.