Menu

Met je hart Schiedam

Deze drie bevlogen vrijwilligers zetten zich vanaf eind oktober 2021 in voor Met je hart. Waardevolle ontmoetingen organiseren voor ouderen in Schiedam dat is het doel. Tijdens de EET met je hart campagne zal er aandacht gevraagd worden voor ons goede doel in Schiedam en kunnen alle burgers meedoen door met hun hart te eten.

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart Schiedam? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Schiedam. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.886 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers die verschil maken

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

517 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart Schiedam
Klik op een foto om een mail te sturen.

Heb je een warm hart, woon je in Schiedam en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mail.

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Schiedam op social media: