Menu

Met je hart Oosterhout

Het was in mei 2019, dat ook Oosterhout aanhaakte bij stichting Met je hart. “Wat een prachtig initiatief” was de reactie van vier Oosterhoutse dames, er is zoveel behoefte aan net dat beetje extra aandacht bij veel ouderen. Op een voortvarende manier, heeft het team van Met je hart, de stad, waar “eerst ETEN” een gevleugeld gezegde is weten te bereiken.

"Alle acties en contacten van met je hart zijn zo super tof, het maakt me zo blij."

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart Oosterhout? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Oosterhout. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.886 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers die verschil maken

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

517 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart Oosterhout.
Klik op een foto om een mail te sturen.

Heb je een warm hart, woon je in Oosterhout en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mail.

Lokale ambassadeurs

In het hele land wordt positief gereageerd door veel onbekende, maar vooral ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in.

Dit zijn de ambassadeurs van Met je hart Oosterhout.

“Muziek is de taal van het hart. Heb je muziek in je? Steun dan Met je hart”

Antoine Trommelen

“Eerst eten, zeggen ze in Oosterhout. Laten we daar voortaan ‘Samen eerst eten’ van maken”

Eus Roovers

“Hartverwarmend initiatief, daar maak ik me graag sterk voor.”

Mark Buijs

Burgemeester Oosterhout

Lokale partners

Onderstaande bedrijven steunen ons lokaal met een structurele financiële bijdragen. Wil je met jouw bedrijf ook het verschil maken, neem dan contact met ons op.

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Oosterhout op social media:

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen bij Met je hart. Meld je dan aan voor de Met je hart nieuwsbrief.