Menu

Met je hart Nijmegen

Met je hart Nijmegen is feestelijk gestart op 10 november 2016. Samen zetten wij ons in voor de ouderen die zich eenzaam voelen in de gemeente Nijmegen.

“Ik heb weer een beetje een doel in mijn leven!”

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart Nijmegen? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Nijmegen. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.886 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers die verschil maken

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

517 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart Nijmegen.
Klik op een foto om een mail te sturen.

Heb je een warm hart, woon je in Nijmegen en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mail.

Lokale ambassadeurs

In het hele land wordt positief gereageerd door veel onbekende, maar vooral ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in.

Dit zijn de ambassadeurs van Met je hart Nijmegen.

“Mensen zijn sociale wezens. Hoe kan het toch dat desondanks in onze samenleving eenzaamheid onze grootste vijand is geworden? Met je hart is letterlijk een hartveroverend signaal. Om te doen wat ons hart ons ten diepste ingeeft: er te zijn voor anderen.”

Fons de Poel

“Eenzaamheid is vaak een verborgen probleem. Samen moeten we er alles aan doen dit probleem tegen te gaan. Iedereen heeft recht op menselijk contact en wat aandacht op zijn tijd.”

Hubert Bruls

Burgemeester Nijmegen

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Nijmegen op social media:

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen bij Met je hart. Meld je dan aan voor de Met je hart nieuwsbrief.