Menu

Met je hart IJsselstein

Heb je een warm hart, woon je in IJsselstein en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen.

Of ben je of ken je een oudere die vaak alleen is en wel wat gezelligheid kan gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze coördinator Ilse Bos 06-46040768 of mail naar ilse.bos@metjehart.nl

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart IJsselstein? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in IJsselstein. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.886 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers die verschil maken

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

517 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart IJsselstein.

Lokale partners

Onderstaande bedrijven steunen ons lokaal met een structurele financiële bijdragen. Wil je met jouw bedrijf ook het verschil maken, neem dan contact met ons op.

Wil je niets missen?

Volg Met je hart IJsselstein op social media:

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen bij Met je hart. Meld je dan aan voor de Met je hart nieuwsbrief.