Menu

Met je hart IJsselstein

Begin juni 2021 zijn 6 enthousiaste vrijwilligers opgestaan in IJsselstein en is Met je hart IJsselstein een feit. Met heel veel plezier en ideeën gaat Met je hart IJsselstein van start om waardevolle ontmoetingen te organiseren voor kwetsbare ouderen in IJsselstein, zodat er verbindingen ontstaan en nieuwe vriendschappen.

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart IJsselstein? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in IJsselstein. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.886 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers die verschil maken

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

517 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart IJsselstein.

Heb je een warm hart, woon je in IJsselstein en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen.

Lokale ambassadeurs

In het hele land wordt positief gereageerd door veel onbekende, maar vooral ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in.

Dit zijn de ambassadeurs van Met je hart IJsselstein.

“Mag mijn arm even om jou heen?”

Anne Wil Blankers

“Wie geniet er niet van? Lekker eten, fijn gezelschap en goede gesprekken. Samen eten verbindt mensen en verdrijft eenzaamheid.”

Eveline Schell

Wethouder gemeente IJsselstein

Lokale partners

Onderstaande bedrijven steunen ons lokaal met een structurele financiële bijdragen. Wil je met jouw bedrijf ook het verschil maken, neem dan contact met ons op.

Wil je niets missen?

Volg Met je hart IJsselstein op social media:

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen bij Met je hart. Meld je dan aan voor de Met je hart nieuwsbrief.