Menu

Met je hart Houten

Natasja Teuben Naber zag een oproep van ambassadeur Meike van der Veer voor mensen die zich willen inzetten als verbinder voor Met je hart Houten. Als verbinder voelde Natasja zich meteen aangetrokken en ging opzoek naar meer vrijwilligers om samen Met je hart in de gemeente Houten op te zetten. In juni 2021 zijn Natasja en Liesbeth Smits Met je hart Houten gestart. Samen met lokale partners gaan ze de verbinding aan met ouderen uit Houten door het organiseren van waardevolle ontmoetingen.

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart Houten? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Houten. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.886 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers die verschil maken

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

517 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart Houten.

Heb je een warm hart, woon je in Houten en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen.

Lokale ambassadeurs

In het hele land wordt positief gereageerd door veel onbekende, maar vooral ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in.

Dit zijn de ambassadeurs van Met je hart Houten.

“Wat een prachtig initiatief om vanuit je hart en met je hart samen een gezellig contact te maken, aan tafel. Ik steun dit van harte!”

Gilbert Isabella

Burgemeester Houten

“‘EET met je hart’ is zoals de naam al zegt een initiatief dat ontstaan is vanuit het hart. Hoe fijn is het om eenzame ouderen te kunnen verbinden met gezelligheid, warmte en lekker eten!”

Meike van der Veer

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Houten op social media:

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen bij Met je hart. Meld je dan aan voor de Met je hart nieuwsbrief.