Menu

Met je hart Goirle

Met je hart Goirle is sinds 1 januari 2016 actief en organiseert samen met de lokale horeca en bedrijven ontmoetingen voor ouderen in Goirle en Riel. Zo kunnen ouderen weer genieten en stralen.

“Ik kijk altijd uit naar de uitjes van Met je hart. Altijd heel gezellig, goed georganiseerd en heel fijn. Dan kan ik er weer een poosje tegenaan!”

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart Goirle? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Goirle. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.886 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers die verschil maken

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

517 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart Goirle.
Klik op een foto om een mail te sturen.

Heb je een warm hart, woon je in Goirle en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mail.

Lokale ambassadeurs

In het hele land wordt positief gereageerd door veel onbekende, maar vooral ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in.

Dit zijn de ambassadeurs van Met je hart Goirle.

“Eet met je hart, zodat niemand buitenspel komt te staan.”

Joris Mathijsen

“Grote waardering voor dit bijzonder mooie initiatief, dat bovendien goed aansluit bij de onderlinge betrokkenheid die ook de inwoners van Goirle kenmerken!”

Mark van Stappershoef

Burgemeester Goirle

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Goirle op social media:

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen bij Met je hart. Meld je dan aan voor de Met je hart nieuwsbrief.