Menu

Met je hart Drimmelen

In Drimmelen zijn vrijwilligers opgestaan om samen waardevolle ontmoetingen te organiseren voor zelfstandig wonende ouderen. Zodat zij elkaar structureel ontmoeten en er nieuwe vriendschappen kunnen ontstaan.

Foto © René Schotanus/Pix4Profs

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart in Drimmelen? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Drimmelen. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.886 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers die verschil maken

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

517 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart Drimmelen.
Klik op een foto om een mail te sturen.

Heb je een warm hart, woon je in Drimmelen en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mail.

Lokale ambassadeurs

In het hele land wordt positief gereageerd door veel onbekende, maar vooral ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in.

Dit zijn de ambassadeurs van Met je hart Drimmelen

“Samen eten, samen zijn, samen genieten. Dit geweldige initiatief zorgt niet alleen voor een gevulde maag, maar ook voor een gevuld hart. Dat gun ik iedereen!”

Boy Scholtze

Burgemeester Drimmelen

“Veel alleen zijn is voor niemand leuk. Mensen samen brengen die eenzaam zijn is een warmhartig initiatief. Het geeft mij een fijn gevoel om hier een bijdrage aan te leveren.”

Gianni Romme

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Drimmelen op social media: