Menu

Blaricum-Eemnes-Laren

Met je hart Blaricum Eemnes Laren is in 2018 gelijk met de EET met je hart campagne gestart. “Wij willen iets terugdoen voor de maatschappij, want eenzaamheid gaat ons aan het hart. Eenzaamheid oplossen kunnen we niet, maar we kunnen het wel verzachten.”

"Jullie zijn de hartjes in mijn leven."

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart Blaricum Eemnes Laren? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Blaricum, Eemnes en Laren. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.886 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers maken het verschil

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

517 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart Blaricum Eemnes laren.
Klik op een foto om een mail te sturen.

Heb je een warm hart, woon je in Blaricum, Eemnes of Laren en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mail.

Lokale ambassadeurs

In het hele land wordt positief gereageerd door veel onbekende, maar vooral ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in.

Dit zijn de ambassadeurs van Met je hart Blaricum Eemnes Laren.

“Onder de mensen komen, houdt je bij de tijd. Iedereen wordt toch blij van een interessant en gezellig tafelgesprek? Met je hart helpt daarbij.”

Nanning Mol

Burgemeester Laren

“Als je minder krachtig in het (sociale) leven staat door ouderdom of ziekte, dan kunnen we het leven aangenamer maken door er voor elkaar te zijn. Niet door grootse daden, maar gewoon door elkaar te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan. Doe eens lief en kijk naar elkaar om.”

Roland van Benthem

Burgemeester Eemnes

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Blaricum Eemnes Laren op social media:

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen bij Met je hart. Meld je dan aan voor de Met je hart nieuwsbrief.