Menu
01 mrt 2023

Samen verveelt nooit

Niemand verdient het om eenzaam oud te worden. Toch voelen 700.000 75plussers zich eenzaam en het aantal eenzame ouderen neemt – als we niets doen – de komende jaren verder toe.
Dat laten we niet gebeuren.

Stichting Met je hart organiseert keer op keer ontmoetingen voor zelfstandig wonende ouderen die bij elkaar in buurt wonen. Dat doen we met de inzet van vele vrijwilligers in 47 gemeenten in Nederland. Ook voor ouderen in jouw buurt willen we het verschil maken en daar kun jij ons bij helpen.

Word Met je hart vrijwilliger

Wil jij samen met andere vrijwilligers ouderen in jouw gemeente weer laten genieten van mooie momenten en nieuwe vriendschappen. Dan zijn we op zoek naar jou! Laat je inspireren door onze vrijwilligers uit Geertruidenberg, klik hier voor meer informatie of stuur ons een bericht info@metjehart.nl.

Doe een gift

En maak de ontmoetingen van Met je hart mogelijk. Met jouw bijdrage, groot of klein, maak je het verschil in het leven van zelfstandig wonende ouderen.

Doneer

Word partner

Wil je met jouw bedrijf maatschappelijk impact maken help ons mee. Want alleen samen maken we het verschil voor zelfstandig wonende ouderen. Laat je inspireren en ga met ons de verbinding aan. Wij hebben goede ideeën om er een win-win van te maken.

Help mee op jouw manier

Met je hart trekt de leukste vrijwilligers met een warm hart aan. Vrijwilligers die zich lokaal inzetten om samen met (horeca)ondernemers, scholen, verenigingen en buren impact te maken op het leven van eenzame ouderen. iedereen kan op zijn manier een bijdrage leveren aan ons doel, want samen verveelt nooit.

Help mee

 

Uitgelicht

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.