Kom in actie

Week tegen Eenzaamheid

Van 1 tot en met 8 oktober is de landelijke Week tegen Eenzaamheid. Door het hele land is er dan extra aandacht voor het thema eenzaamheid. “In de Week tegen Eenzaamheid staat ontmoeting en verbinding centraal. Want eenzaamheid aanpakken begint met in contact komen.” Daar zijn wij het bij Met je hart helemaal mee eens! Gedurende het hele jaar zetten wij ons hiervoor in. Kwetsbare mensen verbinden. Dat is onze missie.┬áMet heel ons hart slaan we een brug tussen vergeten worden en aandacht krijgen.

Digicollect

Om het hele jaar waardevolle ontmoetingen voor zelfstandig wonende ouderen met eenzaamheidsgevoelens te organiseren, kun jij in de Week tegen Eenzaamheid via digicollect een eigen collecte opstarten om geld in te zamelen voor onze ouderen. Binnenkort wordt het platform gelanceerd. Houd onze website en social media in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Samen eten verbindt

We roepen iedereen op om tijdens de Week tegen Eenzaamheid zelf in actie te komen. Neem je zelfstandig wonende buur mee voor een taartje of lekkere lunch bij een van onze horeca partners of kook een heerlijke maaltijd voor vrienden of je buren, want samen eten verbindt. Houd hierbij altijd rekening met de corona richtlijnen.

Kom in actie

Heb je een leuk idee voor een evenement om fondsen te werven? Of heb je een ander briljant idee om het fundament van Met je hart te versterken? Naast onze EET met je hart campagne zijn we altijd op zoek naar manieren om fondsen te werven voor de ontmoetingen van onze ouderen en het vergroten van onze impact. Een leuke, creatieve actie. En natuurlijk kan dat ook samen met ouderen.

Neem contact met ons op via info@metjehart.nl.