Menu

Met je hart Weert

Vrijwilligers organiseren sinds 2017 met veel passie, plezier en enthousiasme structurele ontmoetingen voor Weerter ouderen, zoals gezamenlijk lunchen en diners. Ook worden er door de vrijwilligers bloemen rondgebracht of een museumbezoek of bingo georganiseerd voor ouderen. Daarnaast bieden vrijwilligers een luisterend oor voor kwetsbare ouderen die dat nodig hebben.

Twee bekende Weertenaren ondersteunen Met je hart Weert als ambassadeur.

“mijn oude schoolvriendinnetje weer gevonden, zonder Met je hart was dat zeker niet gebeurd!"

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart Weert? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Weert. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.886 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers die verschil maken

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

517 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart Weert.
Klik op een foto om een mail te sturen.

Heb je een warm hart, woon je in Weert en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mail.

Lokale ambassadeurs

In het hele land wordt positief gereageerd door veel onbekende, maar vooral ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in.

Dit zijn de ambassadeurs van Met je hart Weert.

“Eten doe je met je hart, soms met een lach, soms met een traan, maar eten doe je samen….jong en oud”

Frank van Dooren

“Een onbeschreven blad is het begin van een nieuw boek. Een leeg bord is de basis voor een nieuw gesprek. Verhalen van vroeger en nu ontmoeten elkaar tussen amuse en dessert. Zo’n ontmoeting is een feest van verbinding. Geniet er samen van.”

Lex Spee

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Weert op social media:

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen bij Met je hart. Meld je dan aan voor de Met je hart nieuwsbrief.