Menu

Met je hart Weert

Stichting Met je hart Weert is in 2017 door Leonora Schouwenaars Ravenhorst als 19de gemeente in Nederland gestart. Twee bekende Weertenaren zijn ambassadeur en zetten zich in voor de Weerter ouderen. Met je hart Weert organiseert structurele ontmoetingen met veel passie, plezier en enthousiasme. Zoals koken voor de ouderen, bloemen rondbrengen en gezamenlijk lunchen of dineren.

“Wat doen jullie toch veel, nu weer bloemen”

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart Weert? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Weert. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.653 ouderen in verbinding

1.076 vrijwilligers die verschil maken

4.804 waardevolle ontmoetingen per jaar

47.114 momenten van aandacht per jaar

40 Met je hart gemeenten

508 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart Weert.
Klik op een foto om een mail te sturen.

Heb je een warm hart, woon je in Weert en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mail.

Lokale ambassadeurs

In het hele land wordt positief gereageerd door veel onbekende, maar vooral ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in.

Dit zijn de ambassadeurs van Met je hart Weert.

“Eten doe je met je hart, soms met een lach, soms met een traan, maar eten doe je samen….jong en oud”

Frank van Dooren

“Een onbeschreven blad is het begin van een nieuw boek. Een leeg bord is de basis voor een nieuw gesprek. Verhalen van vroeger en nu ontmoeten elkaar tussen amuse en dessert. Zo’n ontmoeting is een feest van verbinding. Geniet er samen van.”

Lex Spee

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Weert op social media:

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen bij Met je hart. Meld je dan aan voor de Met je hart nieuwsbrief.

Deze website maakt gebruik van cookies. Privacy verklaring
Accepteren