Menu

Met je hart Valkenswaard

Door Dick Middelweerd, ambassadeur Waalre, zijn wij in contact gekomen met Stichting Met je hart en in 2018 als 21ste gemeente in Valkenswaard gestart. Wij zetten ons in om Valkenswaardse ouderen met eenzame gevoelens lokaal met elkaar te laten ontmoeten en een glimlach op hun gezicht te bezorgen. Een klein gebaar met grote impact. Daar worden wij allemaal heel blij van en wij zijn dankbaar dat we dit kunnen en mogen doen.

“Door Met je Hart ga ik me weer gewaardeerd voelen en mag genieten wat deze vrijwilligers ons aanbieden en dat is liefde.”

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart Valkenswaard? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Valkenswaard. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.886 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers die verschil maken

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

517 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart Valkenswaard.
Klik op een foto om een mail te sturen.

Heb je een warm hart, woon je in Valkenswaard en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mail.

Lokale ambassadeurs

In het hele land wordt positief gereageerd door veel onbekende, maar vooral ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in.

Dit zijn de ambassadeurs van Met je hart Valkenswaard.

“Eten verbindt en brengt mensen samen. Ervoor zorgen dat kwetsbare ouderen zich verbonden voelen met hun omgeving. Dat creëert pas echt saamhorigheid aan tafel.”

Anton Ederveen

Burgemeester Valkenswaard

“Een natje, een droogje en een luisterend oor; een hartverwarmende formule!”

Remco Claassen

“Wat is het mooi en waardevol om samen herinneringen op te halen en nieuwe te maken. Samen eten verbindt, jong en oud.”

Dick Middelweerd

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Valkenswaard op social media:

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen bij Met je hart. Meld je dan aan voor de Met je hart nieuwsbrief.