Menu

Met je hart Montfoort-Linschoten

Als huisarts in Linschoten zag Karen Damen hoe pijnlijk eenzaamheid kan zijn ondanks een heel goed welzijnsnetwerk. Karen kwam in aanraking met stichting Met je hart en heeft mensen om zich heen verzameld om in Montfoort-Linschoten te starten. Sinds september 2017 is een enthousiast kernteam actief voor kwetsbare ouderen in de gemeente.

“Ik kijk altijd zo uit naar de ontmoetingen van Met je hart, het is zo fijn als iemand aan je denkt.”

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart Montfoort-Linschoten? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Montfoort en Linschoten. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.886 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers die verschil maken

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

517 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart Montfoort-Linschoten.

Heb je een warm hart, woon je in Montfoort of Linschoten en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mail.

Lokale ambassadeurs

In het hele land wordt positief gereageerd door veel onbekende, maar vooral ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in.

Dit zijn de ambassadeurs van Met je hart Montfoort-Linschoten.

“Mag mijn arm even om jou heen?”

Anne-Wil Blankers

“Prachtig initiatief dat ik van harte ondersteun.”

Petra van Hartskamp – de Jong

Burgemeester Montfoort-Linschoten

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Montfoort-Linschoten op social media:

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen bij Met je hart. Meld je dan aan voor de Met je hart nieuwsbrief.