Menu

Met je hart Horst aan de Maas

Sinds 2019 is Met je hart actief in Horst aan de Maas. Oprichters Lilian Keijsers en Monique Janssen vormen sindsdien samen met de overige leden Tiny van Wegberg en Geert Groen het kernteam. Binnen slechts enkele jaren heeft Met je hart Horst aan de Maas met de hulp van vele vrijwilligers al tal van mooie ontmoetingen weten te realiseren voor ouderen.

Meer weten? Neem contact op met Monique Janssen via 06 2167 2321 of Monique.janssen@metjehart.nl.

“Door Met je Hart heb ik contact met anderen. De ene heeft dit te vertellen en de ander dat. Ikzelf hoef niet zo nodig op de voorgrond te treden. Ik vind het leuk om naar anderen te luisteren. Lekker met een kopje koffie en een stukje vlaai.”

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart Horst aan de Maas? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Horst aan de Maas. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.886 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers die verschil maken

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

517 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart Horst aan de Maas.
Klik op een foto om een mail te sturen.

Heb je een warm hart, woon je in Horst aan de Maas en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mail.

Lokale ambassadeurs

In het hele land wordt positief gereageerd door veel onbekende, maar vooral ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in.

Dit zijn de ambassadeurs van Met je hart Horst aan de Maas.

“Loep met meej mei, geaf meej ow hand same nar de oaverkant same met ow zoeals dat huurt dat ’t eindelijk wir zondag wuurd”

Jack Poels

“Samen eten, drinken, praten en lachen. Wat een prachtig initiatief van Met je hart om te zorgen voor mooie momenten van verbinding. Proost!”

Renée van Wegberg

“Alleen Met je hart kun je het verschil maken tegen eenzaamheid. Samen lekker eten in een ongedwongen ontmoeting: een geweldig initiatief!”

Ryan Palmen

Burgemeester Horst aan de Maas

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Horst aan de Maas op social media:

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen bij Met je hart. Meld je dan aan voor de Met je hart nieuwsbrief.