Menu

Met je hart Hollands Kroon

In Hollands Kroon kwam in 2023 de stichting Thuishuis Winkel in contact met stichting Met je hart en in januari 2024 werd officieel gestart om samen waardevolle ontmoetingen te organiseren voor zelfstandig wonende ouderen. Zodat zij elkaar structureel ontmoeten en er nieuwe vriendschappen kunnen ontstaan.
Hollands Kroon is een gemeente met 22 dorpen. Op dit moment is Met je hart actief in de dorpen Nieuwe Niedorp, Winkel, Lutjewinkel, Oude Niedorp, ’t Veld, Zijdewind, Barsingerhorn en Kolhorn.

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart in Hollands Kroon? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Hollands Kroon. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.886 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers die verschil maken

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

517 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart Hollands Kroon.

Heb je een warm hart, woon je in Hollands Kroon en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mail.

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Hollands Kroon op social media: