Menu

Met je hart Gilze en Rijen

We zijn eind 2019 met een eerste ontmoeting Met je hart Gilze en Rijen gestart. We zijn opzoek naar vrijwilligers die mee willen helpen om Met je hart ontmoetingen mogelijk te maken. Iets voor jou? Neem dan contact op met renske@metjehart.nl.

“Ik hoor voor het eerst mijn eigen stem vandaag”

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart Gilze en Rijen? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Gilze en Rijen. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.866 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers die verschil maken

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

517 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Lokale ambassadeurs

In het hele land wordt positief gereageerd door veel onbekende, maar vooral ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in.

Dit is de ambassadeur van Met je hart Gilze en Rijen.

“Samen eten verbindt! Eet u met uw hart?”

Derk Alssema

Burgemeester Gilze en Rijen

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Gilze en Rijen op social media:

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen bij Met je hart. Meld je dan aan voor de Met je hart nieuwsbrief.