Menu

Met je hart Den Haag

Vijf enthousiaste vrijwilligers zijn in april 2022 Met je hart in Den Haag gestart. In 2021 organiseerde Damesdispuut Prima Vera een tulpenactie waarmee zij geld ophalen voor Met je hart. Het mooie resultaat van de tulpenactie in Den Haag kreeg ook aandacht in de Telegraaf.

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart in Den Haag? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Den Haag. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.886 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers die verschil maken

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

517 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart Den Haag.
Klik op een foto om een mail te sturen.

Heb je een warm hart, woon je in Den Haag en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mail.

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Den Haag op social media: